Szombaton a sereghajtó Felsőpakonyt fogadjuk hazai pályán 2024 április 12Általános 250

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 23. fordulójában felnőtt csapatunk szombaton, 16 órától a Felsőpakonyi KSE együttesét látja vendégül a váci stadionban.

Az elmúlt hetek jó bajnoki szereplésének köszönhetően a Vác VLSE 28 ponttal feljött a tabella 8. helyére, így biztonságos távolságra kerültünk a kiesőzónától. Szombati ellenfelünk, a Felsőpakony viszont tavasszal mindössze egy bajnokit tudott megnyerni (a Bugyi ellen 3–1-re), így 7 ponttal a 16., sereghajtó pozíciót foglalja el. A papírforma tehát mellettünk szól, de tisztában vagyunk vele, hogy az úgynevezett kötelező győzelmek a legnehezebbek. Tudja ezt Kovács Péter vezetőedző is, aki a következőképpen várja a találkozót:

„A hétközi kupameccsen kiállított Torda Patrikra nem számíthatunk a Felsőpakony ellen. Hazai pályán természetesen a 3 pont megszerzése a cél, ami senki ellen sem könnyű ebben az osztályban. Az első gól megszerzése nagyon fontos lesz, ezért maximális koncentráltság kell tőlünk az ellenfél kapuja előtt. Bízunk a srácokban, mert jó úton járnak!”

Mindenkit szeretettel várunk a szombati mérkőzésre!!! Felnőttek 700 Ft-os támogatói jeggyel léphetnek be a stadionba, míg a Hölgyek, a 65 év feletti nyugdíjasok és a 18 év alatti diákok továbbra is ingyen tekinthetik meg a meccset.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK