Szombaton a Pilis otthonában lép pályára felnőtt csapatunk 2022 október 21Általános 496

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 10. fordulójában a Vác VLSE a Pilisi LK-Legenda Sport otthonában lép pályára szombaton 14 órától.

A pilisiek évek óta stabil résztvevői a megye I-nek. Jelenleg 9 bajnoki után 12 ponttal a bajnokság 8. helyén állnak, négy ponttal előzik meg a mieinket. A Vác VLSE 8 pontjával a 13. helyen áll, igaz, egy bajnokival kevesebbet játszottunk a pilisieknél.

Jó hír, hogy eltiltása lejártával visszatérhet csapatunkba a rutinos Hegedűs Csaba, azonban sérülés miatt nem szerepelhet Flamich Gergely, Büki Dániel, Horváth Bálint és Kovács Dávid sem a mérkőzésen.

Csapatunkhoz kapcsolódó érdekesség és elismerés, hogy az edzők osztályzatai alapján a Pest megyei labdarúgással foglalkozó Sportszelet Online-nál az előző, 9. forduló válogatottjába két váci játékos, Nagy Zoltán és Vén Botond is bekerült! Előző 8-as osztályzatával a középpályára, utóbbi szintén 8-assal a támadósorban kapott helyet.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK