Szombaton a Nagykátát fogadjuk, két új játékos a keretben 2022 november 18Általános 630

A Pest megyei I. osztály 14. fordulójában felnőtt csapatunk szombaton 13 órától a Nagykáta SE ellen lép pályára; Suhvasztov Danyiil Jurjevics és Schmid Máté is bizonyíthat.

A Dunavarsány elleni vereség után itt a javítási lehetőség, felnőtt csapatunk szombaton 13 órától a Nagykáta SE együttesét fogadja a váci stadionban.
A Vác VLSE jelenleg 11 ponttal a 14. helyen áll, míg a nagykátaiak 21 ponttal az 5. pozícióban állomásoznak. Nem vár tehát könnyű mérkőzés a mieinkre, azonban Szalai Attila vezetőedző most is számíthat az előző fordulóban már bemutatkozó két új játékosra, az orosz-magyar Suhvasztov Danyiil Jurjevicsre és Schmid Mátéra. Mindketten trénerünk hívására érkeztek, és mivel ősszel nem volt csapatuk, szabadon igazolható játékosként csatlakozhattak a kerethez.
"A Vasas Kubala Akadémia és az Újpest FC utánpótlásában nevelkedtem, célom hogy segítsem a csapatot a középpályán” – mondta honlapunknak a 22 éves Suhvasztov Danyiil Jurjevics, aki bő két évvel ezelőtt a Taksony színeiben már az NB III légkörébe is belekóstolhatott.
A másik új labdarúgó, a 26 esztendős Schmid Máté pedig a 2014/15-ös szezonban az akkor még az NB I-ben szereplő Lombard Pápában játszott és négy első osztályú meccs fűzödik a nevéhez. Később szerepelt többek között Balmazújvárosban és Csepelen is.
Szalai Attila személye miatt jöttem Vácra. Meg ugye az öcskös...” – mondta Schmid Máté, akinek öccse, Schmid Kristóf már nyár óta erősíti felnőtt csapatunkat.
Sérülés miatt azonban nem léphet pályára szombaton Flamich Gergely, Horváth Bálint, Büki Dániel, Kovács Dávid, míg betegséggel küzd Rusvay Balázs. Sérülése után kérdéses Sós Roland játéka.
A belépés továbbra is ingyenes, mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre!
Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK