Szombaton a Dunaharasztit fogadja felnőtt csapatunk 2023 február 24Általános 425

Szombaton 14 órától sor kerül a 2023-as évben az első hazai bajnoki mérkőzésünkre; a Vác VLSE a Pest megyei I. osztály 17. fordulójában a 3. helyen álló Dunaharaszti MTK együttesét fogadja a váci stadionban.

A táblázatot nézve jelen pillanatban nagy különbség van a két csapat között, hiszen a mieink 11 ponttal a bajnokság 14. helyén állnak – célunk ugye a bennmaradás kiharcolása –, míg a dunaharasztiak 33 ponttal a 3. helyen nyomulnak.

Ennek ellenére a Vecsésen mutatott játék – főleg a második félidei – bizakodásra ad okot, csapatunk (ahogyan Kovács Péter vezetőedző is említette) alakul, s még formálódik, az új játékosok pedig gyorsan beilleszkedtek.

Abból sem szabad kiindulni, hogy az őszi találkozón, Dunaharasztin 4–0-s vereséget szenvedtünk, hiszen most sokkal jobb eredményben reménykedünk!

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK A SZOMBATI BAJNOKI MÉRKŐZÉSRE, A BELÉPÉS INGYENES!

HAJRÁ VÁC!

 

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK