Szombaton a Bugyi együttesét fogadja felnőtt csapatunk hazai pályán 2024 március 29Általános 302

A Pest megyei I. bajnokság 21. fordulójában szombaton 15 órakor a 12. helyen álló Vác VLSE a 11. pozícióban álló Bugyi-OBO SE-t fogadja a váci stadionban.

A mieink 22 ponttal a 12. helyen állnak, míg a Bugyi 25 ponttal a 11. pozíciót foglalja el. A mieink jó formában vannak, előző négy bajnokinkon 10 pontot szereztünk és ha a Bugyit is legyőznénk, pontszámban behoznánk őket, sőt, több győzelmünk miatt meg is előznénk a szombati riválist.

Kovács Péter vezetőedző egy rossz hír közlése mellett bizakodva várja ezt az összecsapást is:

"Sajnos Pap Boti elülső keresztszalag szakadást szenvedett a Budakalász elleni mérkőzésen, ő már ebben az évben nem tud játszani. A többiek, hála Istennek egészségesek és kellően motiváltak, így szeretnénk a remek bajnoki sorozatunkat folytatni. Napsütéses, jó idő lesz a meccs időpontjában, ezért szerintem az átlagnál többen lesznek kíváncsiak a Srácokra. Igyekszünk kiszolgálni a szurkolóinkat és jó játékkal megszerezni a fontos 3 pontot!"

Mindenkit szeretettel várunk a szombati mérkőzésre!!! Felnőttek 700 Ft-os támogatói jeggyel léphetnek be a stadionba, míg a Hölgyek, a 65 év alatti nyugdíjasok és a 18 év alatti diákok ingyen tekinthetik meg a meccset.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK