Szombaton 16:30-tól Veresegyházon lépünk pályára – Bajkán Balázs szerint bárki ellen van esély 2023 április 28Általános 458

A Vác VLSE a Pest megyei I. osztályú bajnokság 26. fordulójában szombaton 16:30-tól a Veresegyház VSK otthonában lép pályára.

Remek sorozatban vannak a mieink, hiszen az előző négy bajnokin három győzelemmel és egy döntetlennel 10 pontot szereztünk, így 24 egységgel feljöttünk a táblázat 12. helyére. A Veresegyház 37 pontot gyűjtött eddig, ezzel a 6. pozícióban áll, tehát mindenképpen erős csapatnak számít.

A veresiek keretében több volt váci labdarúgó található: Kovács Gergely, Purzsa Máté, Csipkés Ákos, Ondrik Balázs, vagy éppen Ódé Norbert.

Ősszel Vácott 3–2-s veresegyházi siker született, így most van miért visszavágnunk.

Az amatőr labdarúgással foglalkozó ponyvalegeny.blog.hu oldal megszóltatta kapusunkat, Bajkán Balázst, aki a szombati találkozóval és a bajnoksággal kapcsolatban a következőket mondta:

„Én személyesen nem sok játékost ismerek a Veresegyházból, de mindenképpen fontos mérkőzés lesz, már csak azért is, hogy folytassuk azt, amit az utóbbi időben elkezdtünk.  Amíg csapatként, fegyelmezetten játszunk, addig a hátralévő négy meccsen bárki ellen van esélyünk, így természetesen a cél a tizenkét pont, aztán a szezon végén kiderül, hogy ebből mennyit sikerül összehoznunk.”

A teljes interjúban kapusunk beszél a csapat mellett saját pályafutásáról és példaképéről is.
A teljes cikk itt: 
https://ponyvalegeny.blog.hu/2023/04/27/interju_bajkan_balazs_amig_csapatkent_fegyelmezetten_jatszunk_addig_barki_ellen_van_eselyunk

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK