Szombaton 16:30-tól a Budakalászt fogadjuk a váci stadionban 2022 szeptember 02Általános 542

Szeptember 3-án, szombaton a Pest megyei I. osztályú bajnokság 3. fordulójában a Budakalászi MSE együttesével játszik hazai pályán a Vác VLSE felnőtt csapata.

Szalai Attila által irányított csapatunk a Pest megyei I. osztályú bajnokság 3. fordulójában, két hét szünet után szombaton 16:30-kor a Budakalászi MSE együttesét fogadja hazai pályán, a váci stadionban.

Van mit javítanunk, az tény, hiszen augusztus végén, az első bajnokin sajnos hétgólos vereséget szenvedtünk otthon a Vecsés ellen (0–7), míg az előző hétvégi, Dunaharaszti elleni meccsünket elhalasztották (ennek már megvan az új időpontja, mégpedig szeptember 28., 16.00).

Szombati ellenfelünk, a Budakalász jobban kezdte az idényt, hiszen első két bajnokijából egyet megnyert (a Veresegyház ellen győztek 2–1-re).  

A mérkőzésre ingyenes a belépés, szeretettel várunk mindenkit a találkozóra!!!

Továbbra is fontos információ, hogy a sportrendezvény ideje alatt a mérkőzésre kilátogatókról kép- és hangfelvétel készülhet.

A találkozót Tusa Zoltán vezeti, míg segítői Krózser András József és Vargha Tamás lesznek.

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK