Szombaton 14:30-tól a Budakalászt fogadjuk a váci stadionban 2024 március 15Általános 339

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 19. fordulójában felnőtt csapatunk a Budakalászi MSE együttesét fogadja 14:30-tól a váci stadionban.

A mieink 18 forduló után 18 ponttal a 12. helyen állnak, míg a kalásziak 25 ponttal a 7. helyet foglalják el. Mindkét csapat jó formában van, a Vác és a Budakalász is megnyerte előző két bajnokiját.

Kovács Péter vezetőedző bizakodva várja az összecsapást:

"Az utóbbi eredmények hatására jobb hangulatúak az edzések, de még csak az út elején járunk, amin tovább kell menni. Messze még a vége, s jó lenne, ha a hit és az elszántság ezen a meccsen is megmutatkozna, mert a képességekel nincs baj. A fejekben kell rendet tartani és akkor sikeresek lehetünk a hátralévő mérkőzéseken is. Ahogy mondják, az idegenbeli siker akkor ér igazán valamit, ha a következő hazai mérkőzésedet is megnyered. Nem lesz könnyű, mert a Budakalász egységes, rutinos és jó csapat, de nyerni szeretnénk ellenük is! Eltiltottunk nincs, Szabó Bence viszont nem épült még fel vecsési sérüléséből."

Mindenkit szeretettel várunk a szombati mérkőzésre!!! Felnőttek 700 Ft-os támogatói jeggyel léphetnek be a stadionba, míg a Hölgyek, a 65 év alatti nyugdíjasok és a 18 év alatti diákok ingyen tekinthetik meg a meccset.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK