Szombaton 13:30-tól a Veresegyházt fogadjuk a váci stadionban 2022 október 28Általános 471

Egymás után két hazai mérkőzés vár felnőtt csapatunkra; elsőként szombaton délután fél 2-től a veresieket látjuk vendégül.

Egymás után két hazai bajnoki vár a Vác VLSE felnőtt csapatára: ezen a hétvégén, a 11. fordulóban a Veresegyházt, jövő szombaton, a 12. játéknapon pedig a Gyömrőt fogadjuk a váci stadionban.

A veresiek elleni mérkőzésen kell tehát először pontjaink számát növelnünk, ami persze nem lesz könnyű, hiszen a szombati ellenfél stabil csapat, jelenleg 15 ponttal a bajnokság 9. helyén áll. A mieink - egy meccsel kevesebbet játszva - 8 ponttal a 14. pozíciót foglalják el, ezért továbbra is nagy szükségünk van a pontokra.

Eltiltás nem nehezíti Szalai Attila vezetőedző dolgát,  viszont Büki Dániel, Horváth Bálint és Kovács Dávid továbbra is sérüléssel bajlódik. Heinczinger Barnabás betegséggel küzdött a héten, de már jobban van, míg Flamich Gergely játéka kérdéses.

A Veresegyház keretét több, Vácon jól ismert játékos erősíti: Magos Mátyás, Ódé Norbert, Purzsa Máté, Kakuk Erik, Kovács Gergely, Ondrik Balázs és Csipkés Ákos is szerepelt korábban váci csapatokban.

Mindenkit szeretettel várunk szombaton 13:30-kor kezdődő bajnokira, a belépés továbbra is ingyenes!!!

 

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK