Szombat délután Perbálon vendégeskedik a Vác VLSE 2024 április 19Általános 275

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 24. fordulójában felnőtt csapatunk szombaton 16 órától az újonc Perbál SC otthonában lép pályára.

A perbáliak újoncként 23 bajnokin éppen 23 pontot szereztek, ezzel a bajnokság 13. helyén állnak. A mieink az elmúlt hetek remek sorozatának köszönhetően 31 pontosak, ezzel a 7. pozíciót foglaljuk el.

Ősszel hazai pályán a Vác VLSE győzött 10-ra, gólunkat akkor Marosi László szerezte. Kovács Péter vezetőedző most a következőképpen várja a találkozót:

"A szombati mérkőzésünk a játékról fog szólni. A Perbál labdabiztos, technikás, jó csapat, ezért a játékunk minőségén javítanunk kell, mert az utóbbi időben döcögősebbek a támadásaink. Az eredményességünk teljesen rendben van, de tudunk mi ennél jobban is játszani. Ezen a mérkőzésen a jó játék nagyon fontos lesz, a jó pálya, a jó ellenfél adott lesz hozzá. Sajnos szombaton Torda Patrik eltiltása miatt nem szerepelhet."

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK