Sima vereséget szenvedett felnőtt csapatunk Dunakeszin 2022 szeptember 25Általános 706

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 6. fordulójában a VS Dunakeszi 4–0-ra legyőzte a Vác VLSE-t.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 6. FORDULÓ

VS Dunakeszi–Vác VLSE 4–0 (1–0)
Dunakeszi, 100
néző. Vezette: Tusa Z. (Kányási I., Balogh II Z.)
DUNAKESZI: Kovács T. – Vágner, Csordás S., Bodnár I., Nemes Á. – Horváth O. (Szabó B., 76.), Wiedermann (Makk, 78.), Szunács (Kiss R., 78.), Balogh T. (Kacsó A., 64.) – Cseri O., Balogh B. (Kacsó B., 64.). Vezetőedző: Kecskés Zoltán
VÁC: Flamich – Pap B., Hegedűs Cs., Makkos – Schmid (Rusvay B., 60.), Heinczinger (Büki, 74.), Nagy Z., Fördös (Kovács K., a szünetben) – Konkoly (Hugyecz, 77.), Sorecz (Cs. Nagy, a szünetben) – Vén B. Vezetőedző: Szalai Attila
Gólszerző: Balogh B. (31.), Cseri O. (50., 76.), Kacsó B. (91.)

Nem kezdődött jól a mérkőzés, az első félidőben a Dunakeszi többször is eljutott a kapunkig, de Flamich háromszor is bravúrral hárított. A 31. percben, Balogh Bence 10 méteres lövésénél már tehetetlen volt, ezzel szerzett vezetést a hazai csapat. A szünet után közvetlenül Flamich kivédte Balogh Bence tizenegyesét, de az 50. percben Cseri Olivér már nem hibázott. A 76. percben a Keszi támadója ismét kilépett, majd Flamich mellett a bal sarokba gurított, végül Kacsó Botond állította be a 91. percben a 4–0-s végeredményt.
Sajnos, ezen a találkozón nem játszottunk jól, de itt a lehetőség a javításra, hiszen ezen a héten két mérkőzést is játszunk: szerdán, 16 órától a 2. fordulóból elhalasztott mérkőzésen a Dunaharaszti MTK otthonában lépünk pályára, majd október 1-jén, 15 órától hazai pályán a listavezető Gödöllöi SK-t fogadjuk.

Szalai Attila: – Gratulálok a Dunakeszinek! Dolgozunk tovább…

Csapatunkhoz kapcsolódó további hír, hogy a szeptember 17-i, tragikus okból félbeszakadt Biatorbágy elleni mérkőzés 1–1-es állását a Pest megyei Igazgatóság véglegesítette, így egy-egy ponttal gazdagodott mindkét együttes.

(Fotó: Keszi Channel Facebook)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK