Sima győzelem a kupameccsen, pénteken itt a következő bajnoki 2023 szeptember 07Általános 605

Felnőtt csapatunk 5–1-re legyőzte a Váchartyánt a Pest megyei Kupában, így továbbjutással hangoltunk a pénteki, Pilis elleni bajnokira!

A Vác VLSE magabiztosan, 5–1-re legyőzte a több korábbi váci játékossal (Franyó Róbert, Juhász Bence, Demény Gábor) felálló Váchartyánt a Pest megyei Kupában, így továbbjutottunk a következő körbe, ahol jövő héten szerdán 16:30-kor a Kismaros lesz az ellenfelünk, ismét idegenben.

Addig azonban még egy bajnoki vár csapatunkra, pénteken 17 órától a Pilisi LK együttesét fogadjuk a váci stadionban! Mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre!

PEST MEGYEI KUPA, 2. FORDULÓ

VÁCHARTYÁN KSE–VÁC VLSE 1–5 (0–3)
Váchartyán. Vezette: Bíber J. (Bíró Zs., Molnár L.)
VÁCHARTYÁN: Déri T. – Nagy B., Szunyogh (Kristály, 31.), Gulyás B., Plachi, Franyó (Déri Z., 58.), Jakab (Turczer, 7.), Csánki (Bocskai, 38.), Juhász B., Lovas (Englóner, 69.), Demény. Technikai vezető: Plachi András
VÁC: Fehér Ákos – Bottó Bence, Marosi László (Ceglédi Krisztofer, a szünetben), Pap Botond, Magos Máté – Rusvay Balázs (Cserni Ákos, a szünetben), Török Noel (Busák Levente, a szünetben), Sós Roland (Szresen Dávid, 61.), Torda Patrik – Kakuk Erik, Huber Tamás (Büki Dániel, a szünetben). Vezetőedző: Kovács Péter
Gólszerző: Nagy B. (49.), ill. Kakuk (30., 57., 89.), Torda (19., 29.)

Kovács Péter vezetőedző értékelése:

„Három nap alatt két tétmérkőzés, ezért több fiatalt is be kellett vetnünk a szerdai kupameccsen. Próbáltunk egyensúlyozni azzal, hogy csak annyit legyen a pályán egy-egy játékos, amennyit "muszáj". Fontos győzelem volt, hiszen szeretnénk az országos főtáblára felkerülni a Kupában és ehhez egy lépés volt ez a mérkőzés. Gratulálok az ifikorú játékosoknak, nagyszerű teljesítményt nyújtottak! A felnőttek pedig a Pilis ellen kellő önbizalmat szerezhettek. Pénteken jó lenne már nyerni hazai pályán, de ehhez gólokat kell szerezni! Minimum kettőt...”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK