Saját edzőinek tart - belső - szakmai továbbképzést Both József szakmai igazgató 2018 március 15Általános 418

A Vác VLSE szakmai-fejlesztési programjának része, hogy a saját korosztályos edzők is belső szakmai...

A Vác VLSE szakmai-fejlesztési programjának része, hogy a saját korosztályos edzők is belső szakmai továbbképzésben részesülnek. Both József szakmai igazgató elméletben és gyakorlatban is bemutató előadásokat, edzéseket tart.

 

Óvodás kórtól az U-19-ig lépésről-lépésre veszik az életkori sajátosságokat, a fontos szenzitív szakaszokat és a fejlesztési-képzési területeket, a csapatjáték kialakítását, játékhelyzet megoldásokat, koordinációs szinteket. Minden edző – a korosztályának megfelelő – edzésvázlatokat, szakmai anyagokat kap, melyet elemzés után az edzéseken is alkalmaznia kell. Érezhető az edzőkön a motiváltság, a magasabb tudás elsajátításának igénye.

Különösen a játékosok érezhetik az edzéseken a változásokat, melyek előbb-utóbb a tehetségkibontakoztatásban és a mérkőzéseken is láthatóvá válnak.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK