Rutintalanságunk miatt kaptunk ki a Dunavarsánytól 2023 november 16Általános 441

A Pest megyei I. osztály 13. fordulójában felnőtt csapatunk 3–1-re maradt alul.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 13. FORDULÓ

FÉMALK Dunavarsány–Vác FC 3–1 (2–0)
Taksony, 50 néző. Vezette: Décsi N. (Berendi, Bíró Zs.)
DUNAVARSÁNY: Bene – Hajas (Duffek, 89.), Gubacsi, Venczel, Szabó A., Miskovicz (Meiszter, 32.), Vastag (Kincses, 87.), Albert Á., Horváth Á. (Végh G., 80.), Gémes (Szabó E., 70.), Simon A. Vezetőedző: Futó Tamás
VÁC: Balogh Dániel – Hugyecz Máté, Marosi László, Pap Botond, Magos Máté – Torda Patrik, Török Noel (Madaras Ákos, 64.), Kovács Balázs – Rusvay Balázs, Varga Bence, Szabó Bence (Busák Levente, 73.). Vezetőedző: Kovács Péter
Gólszerző: Gubacsi (13.), Simon A. (21.), Szabó E. (85.), ill. Torda (75. – 11-esből)

A taksonyi műfüves pályán pótoltuk be a Dunavarsány elleni, korábbról elhalasztott mérkőzést. A találkozó nem kezdődött jól, a hazaiak 21 perc alatt kétgólos előnyre tettek szert, Gubacsi és Simon Attila is fejjel talált be. A szünet után sokat javult a játékunk, a 75. percben a csereként beállt Buskáot buktatták, a jogos tizenegyest pedig Torda Patrik lőtte a jobb sarokba. A rutinosabb varsányi csapat azonban a hajrában kihasználta újabb védelmi megingásunkat és ismét betalált, így 3 –1-s vereség lett a vége.
Folytatás, egyben őszi szezonzáró szombaton 13 órától a Dunakeszi vendégeként.

Kovács Péter értékelése:

„Ördögi körben vagyunk. Különböző okok miatt egyre több fiatal jut játéklehetőséghez, akik kellően motiváltak és alázatosak. A rutin azonban még hiányzik, ami a felnőttek között elengedhetetlen ahhoz, hogy eredményes tudjon lenni velük a csapat. Tapasztalatot viszont csak úgy tud szerezni, ha folyamatosan játszik. A mostani mérkőzésen sem volt nagy különbség a két csapat között, csak a Varsány ki tudta használni a lehetőségeit, mi pedig nem. A mezőnyben teljesen egyenrangú játék folyt, sőt a második félidőben helyenként fölénybe is kerültünk, de ez sajnos a pontszerzésre sem volt elég. Elindultunk egy úton és bár mindig lesznek kisebb-nagyobb buktatók, végig is fogunk menni rajta.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK