RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY 2022 október 09Általános 334

A Vác VLSE közleménye a közgyűlésről, amelyen dr. Ónodi-Szabó Ádám elnöktől megvonták a bizalmat.

A Vác VLSE elnöksége az alapszabályban rögzítettek szerint a mai napra közgyűlést hívott össze, mert az elmúlt hetekben olyan szerződések kerültek megkötésre az elnök úr részéről, amelyek jogszerűsége és fedezete egyaránt kérdésesek.

A mai napon a közgyűlés előtt az elnök beszámolt, terveit ismételten elmondta, melynek finanszírozására, valamint az általa már megkötött szerződésekre fedezetet a Vác VLSE részére hitelt érdemlően nem tudott bemutatni. dr. Ónodi-Szabó Ádám elismerte, hogy ezen szerződések teljesítésére az egyesületnek fedezete nincsen, a játékosokkal kötött szerződések jogszerűtlenségét nem vitatta, arról tájékoztatta a közgyűlést, hogy azok már felbontásra kerültek.

Így a közgyűlés az elmúlt hetek átgondolatlan döntései miatt kialakult helyzetre tekintettel 9 igen, egy nem szavazat mellett dr. Ónodi-Szabó Ádámtól a mai nappal megvonta a bizalmat, visszahívta tisztségéből és felszólította, hogy az általa kötött valamennyi munkaszerződés felmondásában járjon el.

A közgyűlés vállalta, hogy 30 napon belül dönt az új elnök személyéről.

Vác VLSE Elnöksége
Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK