Remekül, négy győzelemmel kezdte a szezont U12-es csapatunk! 2022 október 06Általános 705

Együttesünk 5 forduló után 4 győzelemmel és egy vereséggel a második helyen áll bajnokságában!

A BSE Palóc Farkasok (0–17), a Budai FC (5–2) és a Főnix-Gold FC (5–0) legyőzése után a Mészöly Akadémiától U12-es együttesünk kikapott 7–3-ra, de legutóbb a Dunakanyar SE-Szentendrét legyőzte hazai pályán – 0–0-ás félidő után – 3–1-re. A gólszerzők ez utóbbi találkozón Szűcs Áron, Fézler Botond és Sándor Máté voltak – utóbbi játékosunk 13 találattal vezeti a bajnokság góllövőlistáját!

Hegedűs Csaba – újonnan B-licencet szerző – edzőnk a következőképpen értékelte a csapat eddigi teljesítményét:

„Négy új játékos jött hozzánk a nyáron, így nőtt a létszám. Újdonság a srácoknak, hogy nyolc plusz egy játékos van egyszerre a pályán és tizenhatostól tizenhatosig játszunk, teljes szélességben – próbálunk mindehhez hozzászokni. Összességében jól kezdtük a szezont, egységes a csapat, igaz, a Mészöly Focisulitól kikaptunk, ők jobbak volt nálunk; várhatóan velük fogunk majd a dobogóért küzdeni.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK