Remekül helytállt U17-es csapatunk 2021 október 11Általános 636

Kovács Péter együttese jól játszott, de végül 1–0-ra kikapott a listavezető Paks vendégeként.

U17:

Paksi FC–Vác VLSE 1–0 (1–0)
Vác:
Balogh D. – Tar, Tóth N., Marosi, Mókus – Filip – Ceglédi, Holdas (Bottó) – Farkas (Szunyog), Kádár-Gál (Katona), Szunter (Aradi).
Jók: Balogh D., Tóth N., Marosi, Filip, Ceglédi.

Kovács Péter edző értékelése:

„A listavezető ellen léptünk pályára a hétvégén. Az elmúlt hetek jó játékát sikerült folytatni és teljesen kiegyenlített mérkőzést játszottunk a Pakssal. Egy lepattanó labdából kaptuk az egyetlen gólt egy abszolút ikszes meccsen. Rúgtunk Tóth révén kapufát, Marosi két veszélyes lövését bravúrral védte a hazaiak kapusa. Abszolút egyenrangú partnerei voltunk az első helyen álló csapatnak, sőt, végig benne volt a levegőben a pontszerzés esélye. Most ez nem sikerült, de a mutatott, önbizalomtól duzzadó, jó játék sokkal többet jelentett a begyűjthető pontoknál. Nagy elismerés a játékosok felé, csak gratulálni lehetett Nekik egy ilyen mérkőzés után!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK