Pont nélkül tért haza Békéscsabáról az U16-os csapat 2021 április 26Általános 596

Kovács Péter edző együttese 4–2-re kikapott a lila-fehérek vendégeként.

U16:

Békéscsaba–Vác VLSE 4–2 (0–1)
Vác: Balogh D. – Farkas B., Ceglédi, Filip, Vén B. – Holdas (Kádár-Gál), Szabó B. (Fürdős) Vén Á. – Csölle, Kocsis, Szunter (Antal).
Gólszerzőink: Vén Boldizsár, Csölle Patrik

Kovács Péter edző értékelése:

Az első félidőben úgy játszottunk, ahogy az utóbbi időben. Határozottan, sok futással, amivel a jobb erőkből álló hazaiakat meg is leptük. Egy szabadrúgásgóllal megszereztük a vezetést és több lehetőségünk is volt a különbség növelésére. A szünet után viszont a csabaiak nagyobb sebességre kapcsoltak, amit már nem bírtunk el. Rövid időn belül kétszer is betaláltak és sajnos itt már a hitüket is elvesztették a srácok. Keveset volt nálunk a labda, nagy távolságok voltak a csapatrészek között, ezekből a szabad területekből újabb két távoli lövéssel nőtt a különbség. Az utolsó negyedórában már minden-mindegy alapon mentünk előre és egy szépítő góllal kozmetikázni tudtuk valamelyest az eredményt. Az első félidőből erőt kell meríteni, a másodikból pedig tanulni kell és akkor megint léptünk előre a jövőt illetően.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK