Pont nélkül maradt a Budai FC otthonában U16-os csapatunk 2021 március 22Általános 731

Kovács Péter együttese korán vezetést szerzett, de végül 4–2-re kikapott.

U16:

Budai FC–Vác VLSE 4–2 (2–1)
Vác: Strehó – Szenvedi, Tóth N., Filip (Szabó B.), Vén B. – Sós, Ceglédi, Vén Á. – Szunter (Farkas B.), Kádár-Gál (Mókus), Fürdős (Holdas).
Váci gólszerzők: Ceglédi Krisztofer, Sós Roland 

Kovács Péter edző értékelése:

Egy fizikálisan erős, agresszív csapat ellen játszottunk. Egy gyönyörű Ceglédi-szabadrúgással előnybe tudtunk kerülni, de egy egyéni hiba után a hazaiak egyenlítettek. Mezőnyben nagyjából partiban voltunk az ellenfelünkkel, de a támadójátékunk nagyon erőtlen és pontatlan volt. A hazai csapat ránk is erőltette az akaratát, rengeteg párharcot erőszakoltak ki és ezek nagy többségét meg is nyerték. Egy szögletrúgás után a vezetést is megszerezték, be kell vallani, hogy teljesen megérdemelten. A szünetben a támadósorban cserélni is kellett és gyorsabb, pontosabb játékot kértem a csapattól. A támadójáték már veszélyesebb és átütőbb volt, de egy oldalszabadrúgást követően a hazaiak szereztek újabb gólt. Szerencsére egy lepattanó labdából Sós csökkentette a hátrányt, de a 4. kapott gól lezárta a mérkőzés érdemi részét.
A második félidei támadójáték bizakodásra ad okot, de a védekezésünket sürgősen rendbe kell rakni. Főleg a pontrúgások kivédekezése jelent problémát, ebben sajnos a fizikai mutatóink nem elég jók és a kötelező ütközéseket sem vállaljuk fel.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK