Óvónők és tanárok szakmai továbbképzése a Vác Vlse-nél 2018 május 23Általános 476

Az elmúlt év őszén megkezdett  - Bozsik  Intézményi Program együttműködés – folytatásaként került...

Az elmúlt év őszén megkezdett  - Bozsik  Intézményi Program együttműködés – folytatásaként került sor a városi óvónők és iskolai pedagógusok  szakmai továbbképzésére.

 

 

A program két részből állt.  Először  Baranya István sportigazgató, pszichológus tartott (5-9 éves gyermekek életkori (élettan, pszichológia, ADHD, pervazív zavarok) sajátosságai)  előadást a vendégeknek. Elsősorban az óvoda-iskola átmenet és a labdarúgás kapcsolata volt a fő téma, de kiemelt szerepet kapott a hiperaktivitás és a különböző pervazív pszichológiai zavarok területe is. Ezt követően a Vác VLSE korosztályos edzői (Rittinger Andrea, Urbán Anett, Wágner Bálint, Rusvay Gergely)  gyakorlati edzésbemutatót tartottak az adekvát csapatokkal. A továbbképzés interaktív beszélgetéssel zárult, ahol a pedagógusok Both József szakmai igazgatóval konzultálhattak. 

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK