Ötödik bajnokiját is megnyerte U14-es csapatunk 2021 október 04Általános 664

Nagy Gábor együttese 2–1-re legyőzte a Budai FC együttesét, így továbbra is hibátlan!

U14:

BUDAI FC–VÁC VLSE 1–2 (1–2)
VÁC
: Buzás Zolta – Medvegy Kornél, Jakobszen Dávid, Gubik Milán, Réti Bálint – Kindricz Máté, Rácz Bendegúz, Szklenár Koppány – Lázián Tamás, Lukács Bánk, Marinovszky Tamás. Csereként pályára lépett: Deskó Gyula, Bajkó Levente, Soós Milán, Jakus Mendel, Péteri Vince
Gólszerzőnk: Lukács Bánk (2)

Nagy Gábor edző értékelése:

Vannak olyan mérkőzések, amikor nem a játék minőségével és szépségével nyer egy csapat, hanem azzal, hogy ha kell, akkor küzd, harcol, "vicsorog" az utolsó sípszóig. Ez a mai mérkőzés nekünk ilyen volt. Pedig nagyon jól indult, mert már az első percben megszereztük a vezetést és 20 percig nem is volt semmi gond. Úgy tűnt, végre érvényesíteni tudjuk a fölényünket, aztán mégsem így lett. Sokat hibáztunk, nagyon pontatlanok voltunk, rengeteg technikai hibát vétettünk. De, ismét megmutattuk, hogy van bennünk erő és meg tudtuk nyerni ezt a mérkőzést is. Nagyon akartak és küzdöttek a srácok! 5-ből 5 győzelemmel indultunk, és remélem, hogy ez a győzelmi széria folytatódik a jövő héten is, de ami még fontosabb, hogy végre jó és felszabadult játék is párosuljon a siker mellé!"

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK