Öt gólt szerzett a Veszprém ellen U15-ös csapatunk! 2021 június 07Általános 1141

A rájátszás 1. fordulójából Greff Ádám együttese meggyőző fölénnyel jutott tovább és várhatja a következő ellenfelet.

U15:

Rájátszás, 1. forduló:

06. 05. szombat, Vác

 

Vác VLSE–Veszprém 5–0 (2–0)
Vác: Oláh Dávid – Kiss Marcell, Bottó Bence, Beszteri Mór, Vén Boldizsár – Szenvedi Zsombor, Vén Áron, Kovács Balázs – Csengődi Péter, Kovács Zsombor, Szabó Botond. Csereként pályára lépett: Makrai Botond, Szresen Dávid, Szandai Patrik, Mátrai Tamás, Földi Zsombor, Együd Barnabás

Gólszerzők: Szabó Botond (4) Szandai Patrik

Greff Ádám edző értékelése:

A csapat jól kezelte a továbbjutás kiharcolása miatti stresszhelyzetet. Motiváltan és elszántan kezdtük a mérkőzést, de a játékunk pontatlan volt, az ellenfél fokozatosan átvette az irányítást. A félidő végén szereztünk két szép gólt, így megnyugtató előnnyel mehettünk a szünetre.
Megbeszéltük a problémákat. A második félidei játékunk nagyon meggyőző volt. Rengeteg lehetőséget alakítottunk ki a Veszprém kapuja előtt, amelyből hármat is gólra váltottunk, így nagyarányú győzelmet arattunk.
Az eredmény ugyan nem tükrözi ezt, de a Veszprém nagyon jó csapat, nem véletlenül lett ezüstérmes a Közép-nyugati csoportban, egy ponttal lemaradva az első helyről.
Gratulálok a srácoknak! Az első lépést megtettük, jöhet a következő!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK