Öt gólt szerzett a Balassagyarmat ellen U14-es csapatunk 2021 szeptember 13Általános 749

Nagy Gábor együttese könnyedén legyőzte a nógrádiakat, de a tréner mégsem volt teljesen elégedett.

U14:

VÁC VLSE–BALASSAGYARMAT 5–1 (2–0)
Vác: Majer Botond – Réti Bálint, Rácz Bendegúz, Gubik Milán, Vass László – Deskó Gyula, Lázián Tamás, Lukács Bánk – Marinovszky Tamás, Jakus Mendel, Soós Milán. Csereként pályára lépett: Buzás Zolta, Péteri Vince, Stircula Ákos, Varsi Zalán, Bugyinszki Maxim, Bajkó Levente
Gólszerzőink: Jakus Mendel (2), Gubik Milán, Lázián Tamás, Bajkó Levente

Nagy Gábor edző értékelése:

A gólgyártást a nyáron Balassagyarmatról érkező Gubik Milán kezdte már az 5. percben. Azt hittük, hogy innen nem is lesz megállás és egy sokgólos sima győzelem lesz a vége, de sajnos nem így lett, mert rengeteg ziccert hibáztunk. Aztán a vége mégis sima lett, annak ellenére, hogy ezen a meccsen is nagyon sok volt a hiba. Nem volt folyamatos a játékunk, kapkodtunk, nem koncentráltunk megfelelően. Ezen kell még dolgoznunk, hogy nyugodtabban és koncentráltabban tudjunk játszani és akkor élvezhetőbb lesz mindenki számára a meccs!"

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK