Öt gólt szerezve győzte le a Dunakeszit U14-es csapatunk 2022 november 14Általános 439

Kovács Péter együttese remek játékkal győzött 5–2-re!

U14:

Dunakeszi–Vác VLSE 2–5 (0–2)
Vác
: Csikós Levente – Fejes András, Greff Levente, Turcsányi Gergő, Jakab Noel – Karaba Kevin, Csákvári Márton, Bak Mátyás – Mészáros Ádám, Haljárszki Bence, Sirkó Márk.  Csereként pályára lépett: Pesti Viktor, Beszteri Bertalan, Schlenk Botond, Kocsis András, Heller Benjámin.
Gólszerzőink: Csákvári Márton, Karaba Kevin, Haljárszki Bence, Kocsis András, + öngól.

Kovács Péter edző értékelése:

„A Dunakeszi elleni mérkőzés is jól sikerült, ami 3 pontban és jó játékban mutatkozott meg. Az eleje kicsit döcögősebben indult, de az első találat után már jól játszottak a Srácok. Ahogy telt az idő, úgy lettek egyre magabiztosabbak és meggyőző fölényt harcoltak ki a hazaiakkal szemben. Egyénileg és csapatként is a Dunakeszi fölé nőttek, a cserék is nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe, így csak a különbség mértéke volt a kérdéses a végén. Végre megjött az önbizalmuk és játékban is megint léptek előre! Gratulálok a Csapatnak a magabiztos győzelemhez és megyünk tovább töretlenül!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK