Óriási fordítást produkált U16-os együttesünk! 2021 április 04Általános 215

Kovács Péter csapata kétgólos hátrányból felállva végül 4–3-ra győzött a Dunaújváros otthonában.

U16:

Dunaújváros–Vác VLSE 3–4 (2–1)
Vác:
Balogh D. (Strehó) – Filip, Tóth N., Marosi, Mókus – Ceglédi, Szabó B. (Szunyog), Holdas (Kollarik) – Farkas B. (Kocsis), Sós, Szunter (Csölle).
Góllövőink: Sós Roland (2), Kocsis Tibor, Szunyog György.

Kovács Péter edző értékelése:

Két hasonló képességű, hasonló körülmények között készülő csapat feszült egymásnak. Az élénk, a pálya hosszában fújó szél miatt két ellentétes félidőt láthattunk. Az első félidőben a hazaiakat támogatta a szél, akik két átlövéssel ki is használták ezt az előnyüket. A két gól között Sós fejjel talált be, így minimális hátránnyal fordultunk. A második játékrészben a hazaiak növelték az előnyüket, de a játék irányítását a cserejátékosok pályára lépésével már uralni tudtuk. Amilyen játékhelyzetekből általában mi kapjuk a gólokat, most ezekből tudtunk veszélyesek lenni és megfordítani a találkozót. Az utolsó félórában a régen várt minőségi játék is jelentkezett, persze ehhez hozzájárult az U17-ből visszajátszó játékosok teljesítménye is. Óriási dolog, hogy kétgólos hátrányból is nyerni tudtak a Srácok, de ez már abszolút járt Nekik!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK