Nyolc Vác VLSE-játékossal a keretében lett diákolimpiai bajnok a Boronkay! 2022 január 20Általános 705

A 3 napos Futsal Országos Diákolimpia döntőjében, Veszprémben a Boronkay csapata nagyon fegyelmezett és egységes játékkal veretlenül lett Magyarország diákolimpiai bajnoka!

Futsal Diákolimpia

Az előző hétvégén került megrendezésre a Futsal Országos Diákolimpia Döntője Veszprémben, ahol a legjobb 12 csapat között a Váci Boronkay is érdekelt volt. A legnépszerűbb diákolimpiai csapatsportág versenyére összesen 400 középiskola nevezett. A 3 napos eseményen a Boronkay csapata nagyon fegyelmezett és egységes játékkal veretlenül lett Magyarország diákolimpiai bajnoka!

A bajnokcsapat tagjai között 8 jelenlegi, vagy volt Vác VLSE-játékos is szerepel (Balogh Ádám, Fehér Ákos, Hajszter Botond, Kalencsik Bálint, Kovács Kristóf, Makkos Gergő, Nagy Zoltán Gergő, Virsinger Balázs)

Eredmények:

Vác–Paks 3–1

Vác–Baja 2–2 – büntetők után 1–0

Negyeddöntő

Vác–Szekszárd 3–0

Elődöntő

Vác–Kecskemét 4–2

Döntő

Vác–Veszprém 1–0

A torna legjobb kapusa Fehér Ákos lett!

Gratulálunk minden Boronkays testnevelőnek, felkészítőnek és a Vác VLSE edzőinek is ehhez a nagy sikerhez!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK