Nyolc gólt szerzett a Sajóvölgye ellen U16-os csapatunk! 2022 május 17Általános 525

Greff Ádám együttese kétgólos hátrányból fordítva 8–2-re legyőzte borsodi ellenfelét.

U16:

2022. 05.14., szombat, Vác:

Vác VLSE–Sajóvölgye Focisuli 8–2 (3–2)
Vác VLSE: Oláh Dávid – Mátrai Tamás, Szresen Dávid, Beszteri Mór, Madaras Ákos – Kovács Balázs, Szenvedi Zsombor, Vas Bulcsú – Szabó Botond, Kovács Zsombor, Szandai Patrik. Csereként pályára lépett: Makrai Botond, Osgyán Ákos, Sidó Zalán, Bottó Bence
Gólszerzőink: Szresen Dávid (3), Szenvedi Zsombor, Szabó Botond, Szandai Patrik, Osgyán Ákos, Kovács Zsombor

Greff Ádám értékelése:

Az öltözőben elmondtam a játékosaimnak, hogy megfelelő intenzitással és koncentrációval kezdjék a mérkőzést, hiszen a Sajóvölgye nagyon kellemetlen tud lenni, ha érzi, hogy van esélye. Ezt bizonyították az őszi találkozásunkkor is, amikor kikaptunk náluk 3–2-re. Ráadásul a bajnokság gólkirályjelöltje (31 gól) is náluk játszik. Ezt annyira nem valósították meg, hogy a 10. percben már 2–0-ás hátrányban voltunk.
Eltartott egy ideig, hogy rendezzük a sorokat és ne kerüljünk nagyobb bajba. Aztán produkáltunk egy rendkívüli három percet, amikor sikerült megfordítani a mérkőzést, így 3–2-vel mehettünk a szünetre. Megbeszéltük a hibákat, és a második játékrész már úgy zajlott, ahogy az elsőt is elterveztem. Esélyt sem adtunk az ellenfélnek, sikerült öt szép gólt szereznünk, így közönségszórakoztató mérkőzésen nagyarányú győzelem lett a vége.
Gratulálok a srácoknak!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK