Nyíregyházán szoros meccset játszott U17-es csapatunk 2021 szeptember 09Általános 565

Kovács Péter együttese 2–1-re kikapott a szabolcsiaktól, de előremutató teljesítményt nyújtott.

U17:

Nyíregyháza–Vác VLSE 2–1 (1–0)
Vác:
Strehó Tar (Szabó B.), Tóth N., Marosi, MókusCeglédi, Szunyog, Sós (Katona) Farkas B., Csölle (Aradi), Szunter (Kádár-Gál).
Gólszerzőnk: Kádár-Gál Nimród
Jók:
Strehó Krisztián, Tóth Nándor, Marosi László

Kovács Péter edző értékelése:

„A mérkőzés első félidejében sajnos nem sokat volt nálunk a labda, túlságosan könnyen szabadultunk tőle. Akkor is előrefelé szerettünk volna játszani, amikor kevés megjátszható támadónk volt a pozíciójában, könnyen adtuk oda az ellenfelünknek a labdát. Az első lehetőségek mégis előttünk adódtak, de két fejes is kimaradt. A hazaiak labdabirtoklási fölényben voltak, sokkal többet mozogtak labda nélkül is és ezáltal veszélyesebben is játszottak. Egy kontratámadás után a vezetést is megszerezték és Strehónak is volt egy-két szép védése. A szünetben próbáltuk rendezni a sorainkat és a második félidő már jobban is nézett ki. Már megbecsültük a labdát és gyorsabban is mozogtunk a pályán. A feljavult csapatjáték ellenére a hazaiak növelték az előnyüket, egy kipattanó labda után lőttek a kapuba. Cserékkel próbáltuk a csapatot frissíteni és ez be is jött. Egy gyönyörű támadás után Katona jobb oldali beadására Kádár-Gál érkezett menetrendszerűen a hosszú oldalon és a kapuba lőtt. Ezután nyíltabbá vált a találkozó, ki is egyenlíthettünk volna, de az ellenfél is lezárhatta volna a mérkőzést. Hullámzó lett a játék, mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de az egygólos nyírségi előny megmaradt a meccs végére.
Összegezve a látottakat: az első félidőben a hazai csapat megérdemelten szerzett vezetést, hiszen sokkal többet volt náluk a labda és veszélyesebbek is voltak a kapu előtt. A második játékrészben viszont feljavult a csapatjátékunk annyira, hogy kiegyenlített lett a találkozó. Ez már elfogadható és előremutató volt a következő időszakra nézve.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK