Nem sikerült visszavágni a III. Kerületnek 2021 március 11Általános 884

Greff Ádám csapata, az U15-ös együttes 2–0-ra kikapott az óbudaiaktól.

U15:

Vác VLSE–III. Kerületi TVE 0–2 (0–0)
Vác: Oláh Dávid – Kiss Marcell, Szresen Dávid, Beszteri Mór, Vén Boldizsár – Szenvedi Zsombor, Földi Zsombor, Kovács Balázs – Szabó Botond, Csengődi Péter, Madaras Ákos.
Csereként pályára lépett: Rási Zalán, Szandai Patrik, Együd Barnabás, Cserni Ákos

Greff Ádám edző értékelése:

Sajnos idén is nehéz lesz előre tervezni. Az előző heti bajnokink elmaradt (az ellenfél lemondta), ez egy kicsit megzavarta a fejeket, a játékosaim heti edzés munkájával nem is voltam teljesen elégedett. Így vártuk a III. Kerületet, aki ősszel 4–2-re legyőzött minket.
Voltak hiányzóim, de a csapat 60 percig nagyon stabil volt, nem engedtük kibontakozni az ellenfelet, sőt nekünk adódtak lehetőségeink a gólszerzésre.
Az volt az érzésem, hogy aki az első gólt rúgja, az megnyerheti a mérkőzést, de sajnos nem mi voltunk azok. A vendégek a védelmünk közepén kihasználtak egy helyezkedési hibát és megszerezték a vezetést. Nem adtuk föl, volt két lehetőségünk az egyenlítésre, de nem sikerült. A végére kinyíltunk, így az ellenfél egy újabb góllal végérvényesen eldöntötte a mérkőzést.
A végelszámolásnál nagyon fog hiányozni az a 6 pont, amit a III. Kerület elvett tőlünk.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK