Nem sikerült a szezonkezdet 2022 augusztus 22Általános 972

Újonnan alakult felnőtt csapatunk hazai környezetben, szakadó esőben 7–0-ra kikapott a Vecsés együttesétől.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 1. FORDULÓ

VÁC VLSE–VECSÉS FC 0–7 (0–5)
Vác, 180
néző. Vezette: Pálfi B. (Berki A., Bíró Zs.)
VÁC: Fehér Á. – Kovács Á., Hugyecz (Török N., 57.), Makkos – Rusvay B. (Sorecz, a szünetben), Vén B. (Cs. Nagy, 80.), Heinczinger, Schmid (Hegedűs Cs., a szünetben), Nagy Z. – Konkoly, Kovács K. (Büki, 57.). Vezetőedző: Szalai Attila
VECSÉS: Bonica – Fodor D. (Kiss K., a szünetben), Bartucz, Nádasi, Földi M. – Györe, Hollauer (Bogáti, 55.), Tóth K. (Péntek, 67.), Dancsa (Torma, 67.) – Fekete R. (Lakatos B., 67.), Horváth L. Vezetőedző: Vincze Gábor
Gólszerző: Horváth L. (5., 33., 84.), Fekete R. (27., 37.), Földi M. (44.), Györe (75.)

Újonnan alakuló felnőtt csapatunk számára nem indult jól az első mérkőzés, hiszen a 3. percben a játékvezető Heinczinger Barnabást – túl szigorúan – kiállította, mivel középpályásunk szabálytalankodott a 16-os előtt a kiugró támadóval szemben. A szabadrúgást aztán Horváth László gólra váltotta. Fiatal csapatunk megilletődöttsége az első félidő további részében is látszódott és sajnos a piros lap is hozzájárult ahhoz, hogy nem tudtuk útját állni a vecsési rohamoknak – a szakadó esőben a szünetig öt gólig jutott az ellenfél. A szünet után Hegedűs Csaba és Sorecz Szabolcs beállásával stabilizálódott a játékunk, csapatunk többször is eljutott a vecsési kapuig, főként Nagy Zoltán és Vén Botond próbálkozott, de a kapus mindannyiszor védett. A hajrában aztán a vendégek két újabb gólt szereztek, így hétgólos vereséget szenvedett csapatunk az első bajnokin. Nem szabad csüggedni természetesen, ennél csak jobb jöhet, a korai kiállítás teljes mértékben befolyásolta ezt a mérkőzést.

A szombati, Dunaharaszti elleni bajnoki mérkőzésünket a harasztiak Magyar Kupa-kötelezettsége miatt elhalasztották, így legközelebb szeptember 3-án, 16:30-kor lépünk pályára Vácon a Budakalász ellen.

Szalai Attila: – Oliver Kahn, a németek világklasszis kapusa mondta egyszer, hogy menj előre, nézz tovább; csak előre kell nézni! Holnap újra felkel a nap, lehet dolgozni és tovább fejlődni!

(Fotó: Daru Andrea)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK