Nem sikerült a pontszerzés U17-es csapatunknak 2022 április 19Általános 450

Kovács Péter együttese Nyíregyházán maradt alul 3–1-re, így még várat magára az első tavaszi pontja.

U17:

Nyíregyháza–Vác VLSE 3–1 (1–0)
Vác
: Balogh D. – Tar, Marosi, Tóth N., Mókus – Filip, Ceglédi, Sós – Holdas, Csölle, Magos. Csereként pályára lépett: Farkas B., Aradi.
Góllövőnk: Tóth Nándor

Kovács Péter edző értékelése:

Sajnos a 7. tavaszi mérkőzésünkön sem tudtunk pontot szerezni. Görcsösen és nagyon pontatlanul játszottunk az első félidőben, a hátszél támogatásával még kapura sem lőttünk. A "szokásos" hiba után a hazai csapat viszont betalált a kapunkba. Az első félidő után sem sikerült változtatni a játék képén, a harmadik bekapott gól után viszont "ledobtuk láncainkat". Az utolsó félórában már felszabadult játékot mutattunk, egy Aradi-szöglet és Tóth-fejes után szépíteni is sikerült. Sokat birtokoltuk a labdát és veszélyt is sikerült teremteni egyszer-kétszer a hazai kapu előtt. Remélem, már tényleg elhiszik a játékosaim, hogy nem vagyunk annyival rosszabbak az ellenfeleinknél a találkozók folyamán, hogy pontot se tudjunk szerezni. Ideje lenne lendületet venni a jövő hétvégén a Kaposvár ellen.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK