Nem sikerült a fordítás a Tarpa ellen U15-ös csapatunknak 2023 június 16Általános 649

Nagy Gábor együttese 1–1-es döntetlent ért el a Tarpa ellen idegenben, ez pedig kevés volt a sikerhez.

Szerdán lejátszotta a Rájátszás 2. fordulójának visszavágóját U15-ös csapatunk a TARPA SC ellen, idegenben.

Csapatunk jól kezdte a mérkőzést, sőt, végig jól is játszott, de a második félidő közepén sajnos mégis az ellenfél tudott gólt szerezni ismét egy nagy védelmi hiba után. A bekapott gól után már kétgólos hátrányban voltak a mieink összesítésben, de a srácok ekkor sem adták fel, mentek előre rendületlenül. Egyenlíteni viszont csak a 84. percben sikerült, ami most kevés volt a sikerhez. Így, bár mindkét meccsen jobbak voltunk az ellenfélnél, gólszámban a tarpaiak kerekedtek felül.

Összességében azonban nagyon jó szezont zárt csapatunk, megnyerte az MLSZ Regionális U15-ös Közép Csoportját és Bajnokcsapatként szerepelhetett az MLSZ Regionális Alap U15-ös Rájátszásán. A Grosics Akadémia kiverése után azonban a Tarpa ellen sajnos egy góllal alulmaradtunk.

TARPA SC–VÁC VLSE 1–1 (0–0)
VÁC: Buzás Zolta – Réti Bálint, Gubik Milán, Jakobszen Dávid, Vass László – Marinovszky Tamás, Kindricz Máté, Rácz Bendegúz – Lukács Bánk, Somlói Dominik, Varga Gellért. Cserék: Csikós Levente, Lázián Tamás, Forrai Levente, Jakus Mendel, Mrázik Botond, Varsi Zalán, Deskó Gyula
Gólszerzőnk: Lukács Bánk

(Fotó: Daru Andrea)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK