Nem jutottunk be a Pest megyei Kupa elődöntőjébe 2024 március 21Általános 315

Felnőtt csapatunk 1–0-ra kikapott a Biatorbágy vendégeként, azonban a Magyar Kupa főtáblájának lehetősége ezzel még nem úszott el.

PEST MEGYEI KUPA, 5. FORDULÓ

Viadukt SE-Biatorbágy–Vác VLSE 1–0 (0–0)
Biatorbágy, 150
néző. Vezette: Tamás A. (Fekete I., Rajnai O.)
Biatorbágy: Papp Zs. – Pál B., Tóth R., Stadler, Vajda (Schindler, 71.), Lesták, Brkic, Miskei, Orbán, Fröhlich, Csobánki (Szöllősi, a szünetben). Vezetőedző: Vincze Gábor
Vác: Balogh Dániel - Hugyecz Máté, Balogh Balázs (Cserni Ákos, 65.), Marosi László, Tóth Nándor - Dömök Enrikó (Varga Bence, 55.), Torda Patrik (Busák Levente, 76.), Nagy Zoltán - Rusvay Balázs, Török Noel, Vén Botond (Vas Bulcsú, 81.). Vezetőedző: Kovács Péter
Gólszerző: Schindler (73.)
Kiállítva: Brkic (43.)

Az első félidő végén a hazaiak játékosa, Denis Brkic lefejelte Vén Botondot, amely miatt a kiállítás sorsára jutott, de sajnos nem sikerült kihasználnunk az emberelőnyt. Sőt, a második félidő elején majdnem gólhátrányba kerültünk, mivel Marosi utolsó emberként eladta a labdát, a hazai támadó egyedül kapura tört, a kapujából kijövő Balogh Dániel pedig a 16-oson belül buktatta. A tizenegyest azonban Balogh kivédte, kisvártatva viszont Schindler lövésénél már ő is tehetetlen volt. A hajrában már nem tudtunk újítani, így nem jutottunk be az elődöntőbe – azonban a Magyar Kupa főtáblája még nem úszott el, mivel a negyeddöntő vesztesei még játszanak a fennmaradó két főtáblás helyért. Sorsolás a jövő héten várható.

Kovács Péter értékelése:

„Ez nem a mi napunk volt. Az első félidőben kiegyenlített játékot láthattunk, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A játékrész végén emberelőnybe kerültünk, de a fordulás után a létszámfölényt nem sikerült kihasználni. Kevés mozgás volt, türelmetlenül és pontatlanul játszottunk, míg a hazai csapat sokkal több lendületet és elszántságot tett bele a mérkőzésbe, Balogh Daninak még büntetőt is kellett hárítania. Próbáltunk felállást módosítani és cserékkel változtatni a játékunkon, de ez sem vezetett eredményre, sőt a Biatorbágy lőtt gólt és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Gratulálunk nekik! Vasárnap újabb bajnoki mérkőzés vár ránk Pilisen, gyorsan fel kell dolgozni a mai nap történéseit és tanulni kell belőle.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK