Nem bírt az UTE-val U16-os együttesünk 2021 március 01Általános 647

Kovács Péter csapata négygólos vereséget szenvedett a lila-fehérek otthonában.

U16: 

UTE– Vác VLSE U16 4–0 (1–0)
Vác: Balogh D. – Tar M. (Szabó B.), Bottó B., Tóth N., Filip B., Mókus B. – Ceglédi K. (Fürdős R.), Sós R. (Holdas J.), Vén Á. – Csölle P. (Farkas B.), Kocsis T. (Vén B.)

Kovács Péter edző értékelése:

Az őszi UTE elleni találkozóból okulva a védekezésre fektettük a nagyobb hangsúlyt a héten. Az ellenfél két belső csatáros játéka miatt nekünk is át kellett állnunk az 5 védős rendszerre. Ezt a srácok főleg az első félidőben nagyon jól megoldották, igazi gólhelyzet nem is alakult ki a kapunk előtt, csak pontrúgásokból alakult ki egy-két veszélyes lehetőség a hazaiak részéről. Igaz, egy büntetőt is kihagyott a hazai játékos. A mi ellentámadásainkban is benne volt a lehetőség a gólszerzésre, igaz, ezek inkább átlövéssel zárultak. A félidő vége előtt egy hazai szöglet után egy megpattanó labdából ollózott gólt az újpesti csatár.
A második félidőben sajnos hamar elillant a pontszerzés lehetősége. Két egymás utáni játékhelyzetben is bizonytalankodtak a védőink és a kapusunk, egy szöglet után szerezte a hazai csapat a második gólját. Pár percre rá újabb gólt kaptunk, így már csak a nagyarányú vereség elkerülése lehetett a cél. Minden cserejátékos kapott legalább fél óra játéklehetőséget, így ők is valamennyi meccsterhelésben részesedtek. Az első félidei játék – főleg a védekező része – előrelépést mutat, de a támadójátékban óriási fejlődésre van szükség. Sok támadójátékos van a keretünkben, de az igazi góllövőt, a kapura veszélyt jelentő játékost még keressük. Nem sok időnk van a nagy Ő-t megtalálni...”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK