Nem bírt a ZTE-vel az U17-es csapatunk 2021 október 18Általános 644

Kovács Péter együttese kevésszer lőtt kapura, így végül 2–0-ra kikapott.

U17:

Vác VLSE–ZTE Akadémia 0–2 (0–0)
Vác: Balogh D. – Farkas B., Tóth N., Ceglédi, Mókus – Filip – Sós, Szunyog – Szunter (Aradi), Kádár-Gál (Kocsis), Holdas (Katona).
Jók: Balogh D., Tóth N., Ceglédi.

Kovács Péter edző értékelése:

Voltak kisebb-nagyobb nehézségeink a héten, de mindig az a legjobb csapat, amelyik éppen a pályán van. A játékunk most elmaradt az utóbbi hetekben nyújtottaktól, kicsit vaktában indítgattunk és próbáltunk gyorsan támadni, keveset passzoltunk és kevesebb volt a mozgás is a pályán. Az akarattal, a küzdeni tudással nem volt probléma és megmaradt a tartásunk is, de most kijött a csapatok közti tudásbeli különbség. Sajnos nagyon kevésszer veszélyeztettük az ellenfél kapuját, egy Sós-fejesen kívül más lehetőségre nem is emlékszem. Többször kellene kapura lövéssel próbálkozni, mert megvannak ehhez a játékosaink, csak az önbizalom hiányzik sokszor. Melózunk tovább ezerrel!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK