Nem bírt a Kecskeméttel U17-es csapatunk 2022 március 07Általános 484

Kovács Péter együttese 3–1-re kikapott a lila-fehérek otthonában.

U17:

Kecskeméti LA–Vác VLSE U17 3–1 (2–0)
Vác:
Balogh D. – Mókus, Marosi, Tóth N. (Filip), Magos (Tar) – Ceglédi, Szunyog, Kovács B. (Kocsis) – Farkas B. (Geschitz), Sós, Holdas (Csölle)
Gólszerző: Sós Roland

Kovács Péter edző értékelése:

Egy távoli, jól eltalált lövéssel hamar hátrányba kerültünk és a hazaiak magabiztosan uralták a játékot. Nekünk nem voltak nagy lehetőségeink, helyzetekig csak pontrúgások után juthattunk el. Játékban és technikailag is felettünk volt az ellenfél az első félidőben és egy újabb átlövéssel kétgólos előnybe vonulhattak a szünetre. A második félidőben már férfiasabban, „tökösebben" játszottunk, egy szöglet utáni Sós-fejessel szépíteni is tudtunk. Voltak lehetőségeink az esetleges egyenlítésre is, de egy nagy egyéni hiba miatt a Kecskemét lőtt újabb gólt. Összegezve a látottakat, az első félidőben nagy fölényben játszott a hazai csapat és teljesen megérdemelten uralták a mérkőzést. A második félidőben már mi is mutattunk valamit a valódi tudásunkból, de ma kevesek voltunk a pontszerzésre. Jövő héten nagyjából el is dőlhet a sorsunk, ha nem tudunk nyerni a Dunaújváros ellen hazai pályán...

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK