Nem bírt a Békéscsabával U17-es csapatunk sem 2021 április 27Általános 643

Szabados Tamás együttese 3–0-ra kikapott a lila-fehérek vendégeként.

U17:

Békéscsaba–Vác VLSE 3–0 (0–0)
Vác: Flamich – Varga I., Makkos, Sunyog, Mezey – Balogh, Heinczinger, Bartha – Cs Nagy, Sós, Kollarik. Csereként pályára lépett: Nagy M., Horváth, Tóth, Bezecki.

Szabados Tamás edző értékelése:

Jól kezdtük a mérkőzést, kapufát rúgtunk, sokszor az ellenfél mögé kerültünk, csak a 16-os környékén megint gyámoltalanok voltunk. Sajnos Mezeynek elkezdett vérezni az orra, amiért kényszerből cserélni kellett, pedig így is öt percig emberhátrányban játszottunk, mert bíztam benne, hátha folytatni tudja. Éreztem, hogy a kiválását nem tudjuk minőségben pótolni, ami sajnos be is következett és ezt ellenfelünk kihasználta. Ezután rúgtunk egy szerencsétlen öngólt, majd egy 11-es gólt is kaptunk.
A játék képe alapján nem volt benne ez a végeredmény, de addig nagyon nehéz, amíg nem tudunk gólokat rúgni. Pedig már 2 hónapja más játékhelyzetet nem is gyakorolunk, csak ezt, de ahhoz több önbizalom kellene, hogy a fiúk merjenek vállalkozni. Minden ellenfelünknél vannak már 5-6-7-8 gólos játékosok, míg nálunk csak 2 gólos labdarúgó van… és ez nem a kevés kialakított gólhelyzet miatt van így.
Szeretnénk már jó gulyást főzni, de ezidáig csak hamisat sikerült, azonban a remény hal meg utoljára. Bízom a fiúkban, de ez kevés, ha magukban nem bíznak – ezen kell változtatni és jön az eredmény is!!!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK