Nem bírt a Békéscsabával és a ZTE-vel U17-es csapatunk 2022 április 13Általános 468

Kovács Péter együttese a csabaiaktól 3–1-re, a zalaiaktól 2–0-ra kapott ki.

U17:

2022. 04. 02.:

Békéscsabai Labdarúgó Akadémia–Vác VLSE 3–1 (2–1)
Vác:
Balogh D. – Tar, Bottó, Tóth N., Magos – Marosi, Sós, Kovács B. – Csölle, Geschitz, Holdas. Csereként pályára lépett: Farkas B., Aradi, Mókus.
Gólszerzőnk:Tóth Nándor

2022. 04. 09.:

Vác VLSE–ZTE Labdarúgó Akadémia 0–2 (0–1)
Vác:
Strehó – Tar, Bottó, Tóth N., Mókus – Marosi, Sós, Kovács B. – Csölle, Geschitz, Magos. Csereként pályára lépett: Szenvedi, Kádár-Gál, Földi Zs.

Kovács Péter edző értékelése:

Mindkét mérkőzés hasonló forgatókönyv alapján zajlott. A mezőnyben teljesen egyenrangú partnerek voltunk az aktuális ellenfeleinkkel szemben, de a döntések minőségében jócskán alulmaradtunk. Az ellenfeleink rendre megbüntetik hibáinkat, amelyek nagy része hatalmas egyéni hiba, ebben sajnos továbbra sem tudunk előrelépni. Engem viszont jobban bosszant az, hogy a rendszeresen gyakorolt támadás-befejezéseinknél hiányzik a minőségi befejezés, azaz a gól. Mind az 5 rúgott gólunk pontrúgások után született a tavasszal, ez minősíti is a kapu előtti döntéseinket. Ahhoz, hogy sikerélményünk legyen, be kell nevezni a következő Bozsik Tornára, hátha...”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK