Nehezen győzött a Dunaharaszti ellen U14-es csapatunk 2021 szeptember 06Általános 616

Nagy Gábor együttesének a meccs végéig izgulnia kellett a győzelem miatt, végül maradt a 3–2-es siker.

U14:

DUNAHARASZTI–VÁC VLSE 2–3 (0–2)
Vác: Majer Botond – Marinovszky Tamás, Medvegy Kornél, Gubik Milán, Réti Bálint – Jakobszen Dávid, Rácz Bendegúz, Szklenár Koppány – Lázián Tamás, Lukács Bánk, Vass László. Csereként pályára lépett: Buzás Zolta, Deskó Gyula, Péteri Vince, Soós Milán, Stircula Ákos
Gólszerzőink: Szklenár Koppány (2), Réti Bálint

Nagy Gábor, U14-es csapatunk edzőjének értékelése:

Sajnos ez a mai nem a mi napunk volt. Nyertünk ugyan, de ami a pályán történt, az nagyon nem tetszett. Rengeteg hibával, pontatlanul és kapkodva játszottunk. Ezért egy nagyon sima 6–8 gólos győzelem helyett az utolsó pillanatig izgalmas találkozót sikerült kreálnunk a második félidőben. A meccs végéig izgulnunk kellett, hogy a saját hibáink után a mérkőzésbe visszahozott ellenfél ki tud-e egyenlíteni... De, a pozitívum végül az lett, hogy ilyen gyenge játékkal is sikerült megszereznünk a három pontot!"

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK