Négy korosztályunk Kemencén edzőtáborozik 2023 augusztus 17Általános 519

A Kemencei Sportfogadó vendéglátását élvezve összesen négy korosztályunk is edzőtáborozik augusztus 3. és 4. hetében Kemencén.

A mostani héten U11-es csapatunk Rusvay Gergely irányításával, illetve U12-es együttesünk Fazakas Géza vezényletével végzi a felkészülést a következő szezonra, míg a jövő héten U13-as korosztályunk Hegedűs Csabával, továbbá Greff Ádám az U14-es korosztállyal utazik edzőtáborozni.

A programban több edzés mellett nemzetközi edzőmérkőzés szerepel, ezen a héten a szlovákiai, pontosabban ipolysági FK Slovan Sahy csapatával játszunk. Emellett a programot kisvasutazás, múzeumlátogatás és strandolás teszi teljessé.

Az edzőtáborozás több év szünet után valósult meg és teljes mértékben a Vác VLSE finanszírozásában történik, tehát a szülőknek nem kell anyagilag hozzájárulniuk.

Tovább örömteli fejlemény, hogy 18 millió forintért vadonatúj, ZEUS márkájú meccs- és edzésfelszereléséket kapnak folyamatosan utánpótlás-csapataink.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK