Négy csapatunk is részt vett a FUTBALLÁB TROPHY utánpótlás labdarúgó tornán 2022 január 11Általános 1160

A magas színvonalú eseményen U11-es együttesünk szerepelt a legjobban a 3. helyen végezve, sőt, a csapat tagját, Sándor Mátét választották a torna legjobb játékosának!

Az elmúlt hétvégén 4 korosztályos csapatunkkal részt vettük a FUTBALLÁB TROPHY utánpótlás labdarúgó-tornán, melyen a különböző csoportokban olyan neves csapatok és labdarúgó akadémiák vettek részt, mint az Újpest FC, a Mészöly Foci Suli, a Kecskeméti TE, az Illés Akadémia Szombathely, a Gyírmót SE, a Salgótarjáni BTC, a KFC Komárno (szlovákiai), az MTK Budapest és a Budapest Honvéd FC.

A torna Tatán és Tarjánban összesen három helyszínen lett lebonyolítva, és a különleges lebonyolítási rendszernek köszönhetően elképesztően izgalmas mérkőzéseket hozott. Az esemény színvonalát rendkívüli mértékben emelte a kifogástalan rendezés, a helyszínek minősége, a szülők sportszerű és igen aktív szurkolása, illetve nem utolsósorban a fiatal labdarúgók kiemelkedő teljesítménye.

A Vác VLSE helyezései (jellemzően 18 csapat közül):

U9, edző Wagner Bálint: 6. hely

U10, edző Zámbó Dániel: 9. hely

U11, edző Hegedűs Csaba: 3. hely

U12, edző Rusvay Gergely: 6. hely

A remek helyezések mellett egy különdíjat is bezsebeltünk, hiszen az U11-es korosztályban a Vác VLSE játékosát, Sándor Mátét választották a torna legjobb játékosának!

Az egyesületünk vezetése nevében ezúton is gratulálunk a srácoknak és edzőiknek!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK