Nagyszerű győzelmet aratott U16-os csapatunk 2021 november 10Általános 766

Greff Ádám együttese a remekül szereplő Soroksárt 3–1-re megverte.

U16:

2021. 11. 07., vasárnap, Reménység pálya

Vác VLSE–Soroksár 3–1 (2–1)
Vác: Oláh Dávid – Kiss Marcell, Bottó Bence,  Beszteri Mór, Földi Zsombor – Szresen Dávid, Szenvedi Zsombor, Kovács Balázs – Szandai Patrik, Kovács Zsombor, Madaras Ákos. Csereként pályára lépett: Makrai Botond, Sidó Zalán, Magos Máté, Bóta Zsigmond, Vas Bulcsú
Gólszerzőink: Madaras, Szandai, Magos

Greff Ádám edző értékelése:

Nehéz mérkőzésre számítottam, hiszen a Soroksár remekül szerepel a bajnokságban, a nyolc forduló alatt mindössze három pontot veszített, ráadásul a nyári felkészülési meccsen kikaptunk tőlük 3–0-ra. Jól kezdődött a mérkőzés, az első szögletünkből gólt szereztünk, nem is akármilyet, Madaras szöglete a hosszú kapufáról vágódott a hálóba, más játékos érintése nélkül.
Sajnos ez kicsit minket zavart meg és magunkra húztuk az ellenfelet, így sikerült egyenlíteniük. Egy újabb jól elvégzett szögletrúgás után újfent sikerült gólt szereznünk, így minimális előnnyel mehettünk a szünetre.
A második félidőben már inkább a mi akaratunk érvényesült, növeltük az előnyünket is, így megérdemelt győzelmet arattunk.
Sajnos a játékvezető ténykedése kritikán aluli volt, 7 darab sárga és 2 piros lapot osztott ki, mindezt egy sportszerű mérkőzésen, teljesen indokolatlanul.
Gratulálok a Csapatnak, férfimunka volt!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK