Nagyot fordított és győzött U15-ös csapatunk 2023 november 28Általános 429

Kovács Péter együttese a szünetben még hátrányban volt, de aztán fordított és 5–2-re nyert.

U15:

Dalnoki Akadémia–Vác VLSE 2–5 (2–1)
Vác: Bédi Levente – Fejes András (Beszteri Bertalan), Greff Levente, Turcsányi Gergő, Graf Zalán – Pápa Roland, Flamich Ákos, Martinkovics Martin – Kiss Benjámin (Herczeg Balázs), Berkestein Sebastian, Kocsis András (Csákvári Márton).
Gólszerzőink: Herczeg Balázs (2), Pápa Roland, Berkestein Sebastian, Turcsányi Gergő

Kovács Péter edző értékelése:

„A hideg idő és a szél ellenére kifejezetten jó iramú mérkőzést játszottunk, egy "játszó" csapat ellen. Az első félidőben még akadozott a gépezet, de a szünet után a cserék hathatós közreműködésével megfordították a srácok a találkozót és megérdemelt győzelmet arattak. Szép támadásokat vezettek és magabiztosan védekeztek a második félidőben. Tetszett az U14-es középpályássor játéka is, felnőttek a feladathoz és bőven hozzá is tettek a teljesítményükkel a győzelemhez. Gratulálok a csapatnak az eredményhez és főleg a magabiztos, jó játékhoz!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK