Nagykátán zárja a tavaszi szezont felnőtt csapatunk 2023 május 20Általános 436

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 29. fordulójában a Vác VLSE szombaton 17 órától a Nagykáta SE-Ulviczky otthonában vendégszerepel.

A mieink számára ez a szezon utolsó mérkőzésen, mivel a jövő heti utolsó, 30. játéknapon szabadnaposak leszünk a Pereg visszalépése miatt.

A Vác VLSE az elmúlt hetek remek teljesítménye – a hatmeccses győzelmi-, illetve hétmeccses veretlenségi sorozat – következtében feljött a tabellán a 10. helyre. Sőt, ha Nagykátán is győzünk, akkor megelőzzük riválisunkat, hiszen a ’kátaiak 34 ponttal rendelkeznek a 9. helyen állva, míg a mieinknek 33 pontja van. Attól függetlenül, hogy ellenfelünk nincs jó szériában – előző öt bajnokijából négyet elveszített, s csak egyet nyert meg –, nem lesz könnyű dolgunk, mivel keretüket több, magasabb osztályt megjárt futballista alkotja.

Szurkoljuk ki együtt csapatunk újabb sikerét. Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK