Nagykátán is folytatódott remek sorozatunk! 2024 április 08Általános 491

A Pest megyei I. osztály 22. fordulójában felnőtt csapatunk hátrányból felállva 4–2-re győzött a Nagykáta vendégeként!

PEST MEGYEI, I. OSZTÁLY
22. forduló

NAGYKÁTA SE-ULVICZKY–VÁC VLSE 2–4 (1–2)
Nagykáta, 100 néző. Vezette: Décsi N. (Kovács II T., Erb L.)
NAGYKÁTA SE-ULVICZKY KFT.: Szabó G. – Dancsa M., Kosztolányi B., Papp P., Nagy B. – Domonyi R. (Szalkai P., a szünetben), Hajdu B. (Dósa, 82. p.), Mányi D., Mányi B. – Szőllősi F., Borics L. Vezetőedző: Tóth Imre
VÁC VLSE: Bajkán Balázs – Hugyecz Máté, Balogh Balázs, Tóth Nándor, Szabó Bence – Dömök Enrikó, Torda Patrik, Nagy Zoltán – Rusvay Balázs (Busák Levente, 69.), Török Noel (Huber Tamás 60., Varga Bence 90.), Vén Botond (Vas Bulcsú, 90.). Vezetőedző: Kovács Péter
GÓLSZERZŐ: Borics L. (17.), Szalkai P. (74.), ill. Vén B. (21.), Nagy Z. (44., 65.), Huber T. (82.)
SÁRGA LAP: Domonyi R., Szőllősi F., ill. Balogh B., Vén B., Huber T.
Edzői értékelések:
TÓTH IMRE: – Kicsi cinizmussal, azt kell mondjam, hogy mindent megtettünk, hogy ezt a mérkőzést elveszítsük... Egy mérkőzésen összehoztunk annyi ki nem kényszerített hibát, ami egy bajnokság teljes szezonja alatt is sok lenne.
KOVÁCS PÉTER: Megint léptünk egyet előre, hiszen hátrányból sikerült megfordítani a srácoknak a mérkőzést. Lassan és ritmustalanul játszottunk az első 20 percben, ezt az ellenfelünk góllal büntette. Majd az egyenlítő gólunk után kicsit emeltünk a meccs színvonalán és iramán, ennek eredményeként a vezetést is megszereztük. Sok hibával játszott mindkét csapat, de a srácok sok futással és akarattal igyekeztek kijavítani ezeket a dolgokat. Hála Istennek, sikerült is győzelemmel zárni ezt a nagyon meleg, nyomasztó, vasárnap délutánt. A 6. mérkőzésen is veretlen maradt csapatunk és ez óriási dolog ebben a bajnokságban! Gratulálunk a srácoknak és bízunk a további sikeres folytatásban! A Pilis elleni szerdai kupamérkőzés nagyon fontos lépcsőfok a jövő szempontjából egyénileg és csapatként is – nyerni szeretnénk!

Csapatunk a Pest megyei Kupa „pótselejtezőjében”, április 10-én, szerdán 17 órától hazai pályán a Pilisi LK együttesét fogadja. A tét a Magyar Kupa főtáblájára jutás lesz és mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre!!!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK