Nagy győzelmet aratott U17-es csapatunk! 2022 május 09Általános 491

Kovács Péter együttese a Kecskeméti LA ellen a ráadásban szerzett góllal érte el a már nagyon várt, 3–2-es sikert!

U17:

Vác VLSE–Kecskeméti Labdarúgó Akadémia 3–2 (1–1)
Vác:
Strehó – Tar, Bottó, Tóth N., Mókus – Marosi, Ceglédi, Sós – Holdas, Kádár-Gál, Magos. Csereként pályára lépett: Geschitz, Kocsis, Csölle.
Gólszerzőink: Sós Roland, Magos Máté, Kocsis Tibor

Kovács Péter edző értékelése:

„Végre megtört a jég! Ez a győzelem már nagyon kijárt a srácoknak, mert rengeteg melót tesznek bele a mérkőzésekbe és még engem is el kell viselniük mellette. A viccet félretéve, eddig ez pontokban nem mutatkozott meg, de a játékunk az utóbbi időben nagyon pozitív volt, ez főleg a hazai találkozóinkra érvényes. Mentálisan ma nagyon erős volt a csapat és most ők tudták bevinni a győztes találatot Kocsis Tibi révén az utolsó percekben! Remélem, hogy most már több önbizalommal játszunk a hátralévő mérkőzéseinken, mert van még potenciál a Srácokban. Ez maximálisan az ő győzelmük volt ma és ehhez szívből gratulálok nekik!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK