Nagy Gábor értékelte az U14-es csapat szezonját 2021 július 02Általános 781

Remekül szerepelt az együttes a bajnokságban, Nagy Gábor edző a 2. helyet óriási teljesítménynek tartja.

Nagy Gábor edző a következőképpen értékelte az U14-es csapat szezonját.

Az idei szezonban az MLSZ REGIONÁLIS U14 KÖZÉP „A” CSOPORT-ban szerepeltünk. 30 mérkőzést játszottunk, a 30 meccsből 25-öt megnyertünk és 5-ször szenvedtünk vereséget. A gólkülönbségünk: 184–31 lett (+ 153). Szereztünk 75 pontot (ősszel 33-at, tavasszal 42-őt), de tavasszal egyel több találkozót játszottunk, hiszen őszről el lett halasztva egy meccsünk.
Ez a 75 pont a 2. helyet érte a bajnokságban a szezon végén!
A legjobb gólszerzőink:
Cserni Ákos                      29 gól
Molnár Bence                   24 gól
Együd Barnabás              19 gól
Drozdz Dominik                17 gól
Ónodi Csongor                 17 gól

A felállásunk az egész szezonban 4-1-2-3 volt minden mérkőzésen. Az elképzelésünk minden meccsen az volt, hogy labdakihozatallal próbáljuk meg felépíteni a játékunkat, a három belső középpályás megjátszásával. Célként határoztuk meg, hogy ne rugdossuk át a fejük felett a labdát és ne legyenek ívelgetések! Ezen a három belső középpályás poszton játszó játékos labdaügyes, ezért nekik kellene felépíteni a támadásainkat, természetesen a szélső védők és a támadók segítségével. Ez az elképzelésünk általában jól működött az egész bajnokságban.
Szerencsések voltunk, mert minket nem gátolt nagyon a COVID-vírus. Nem kellett mérkőzést elhalasztanunk, nem kellett edzéseket kihagynunk. Így szinte egész évben „nyugodtan” tudtunk edzeni.

Az őszi szezonban sok játékost kipróbáltam több pozícióban is, de tavasszal már nem kellett próbálgatni… Addigra már kialakult, hogy melyik játékos, hol, melyik pozícióban tud a leginkább a csapat segítségére lenni.
Nagyon sok jó teljesítmény volt egész évben.
A bajnoki mérkőzéseken nyújtott teljesítmények (osztályzatok) alapján a legjobban teljesítő játékosaink:
Madai András
Farkas Gergő
Pitz Olivér
Schäffer Sándor
Molnár Bence
Együd Barnabás
DE, az egész csapatot ki lehet emelni, mert nagyon jó teljesítményt nyújtottunk szinte mindig!
A kapusunk, Rási Zalán egyedül csinálta végig az évet, és minden mérkőzésen megbízható, jó teljesítményt nyújtott.
A védekezésünk szinte végig jól működött. Hamar összeállt a védősor és egy-egy mérkőzést leszámítva jól is teljesítettek az itt játszók. Kétszer „mondtunk csődöt” – sajnos mindkétszer az éllovas és bajnok IKARUS elleni mérkőzéseken. Ezért nem tudtunk közelebb kerülni hozzájuk.
A középpályás játékunk hullámzó volt egész évben, sőt sokszor még egy-egy mérkőzésen belül is. Az itt játszóktól szinte mindig még jobb teljesítményt vártam, mint amit nyújtottak, mert akik ezekben a pozíciókban kaptak lehetőséget. nagyon jó és technikás, kreatív játékosok. Mindenkinek volt nagyon jó meccse, de volt olyan is, amikor adósak maradtak a jó teljesítménnyel az itt játszó játékosok.
A támadóinkra is ugyanaz érvényes, mint a középpályásokra, mert itt is voltak extra jó teljesítmények, de sajnos voltak olyan mérkőzések is, amikor nem igazán sikerült olyan játékot nyújtani az itt játszó labdarúgóknak, amit a csapat elvárt volna tőlük.

Összességében természetesen elégedett vagyok mindenkivel! Egy ilyen szezon után nem is mondhatnék mást!

Az edzésmunkánk jó volt egész évben. Az ősz elején az erőnlétünk még nem volt az igazi (sajnos a nyár mindig úgy telik, hogy a sok hiányzó miatt – főleg a nyaralások okán – nem igazán lehet megfelelő edzésmunkát végezni), de amikor bekapcsolódott a csapat munkájába az erőnléti edzőnk (Franyó Robi), utána látványosan jobbak lettünk. Jobban bírtuk a mérkőzések végét is.
Nagyon-nagyon GRATULÁLOK a csapatomnak, mert az egész szezonban nagyon jó hozzáállással dolgoztak, és ennek meg is lett az eredménye!

Ez a 2. hely óriási teljesítmény mindannyiunknak!
Szeretném megköszönni a SZÜLŐKNEK is az egész évet, mert nagyon sok áldozatot hoznak Ők is, azért hogy a gyerekek minél többször ott legyenek az edzéseken!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK