Nagy Gábor értékelése az őszi szezonról 2022 január 18Általános 717

A bajnokságban a 3. helyen álló U14-es csapatunk edzője a következőképpen értékelte az őszt, emellett a téli felkészülésről és a változásokról is beszélt.

Nagy Gábor, a bajnokságban a 3. helyen álló U14-es csapatunk edzője a következőképpen értékelte az őszi szezont, emellett a téli felkészülésről és a változásokról is beszélt:

Az őszi szezonban 14 bajnoki mérkőzésünk volt.
A mérlegünk: 10 győzelem, 4 vereség, 69–21-es gólarány. 30 pontot gyűjtöttünk, és ezzel a 3. helyen állunk a tabellán.
Az első helyezett UDSE egy kicsit ellépett a mezőnytől, de a 2–7. hely között nagyon sűrű és kiegyenlített a mezőny. A legtöbb gólt csapatunkból Lukács Bánk szerezte (17 gól). De, a többi játékos is szépen kivette a részét a gólszerzésből. Összesen 16 játékos szerzett találatot a szezonban.
Sok jó teljesítményt nyújtó játékos volt az ősszel, de akikkel szinte végig elégedett voltam: Lukács Bánk, Lázián Tamás, Kindricz Máté, Rácz Bendegúz és Gubik Milán. Ők szinte minden mérkőzésen „hoztak egy jó átlagot”.
A csapat meccseken nyújtott teljesítményével is többé-kevésbé elégedett voltam.
Két olyan mérkőzésünk volt, ahol nem tudtunk olyan teljesítményt nyújtani, mint ami elvárható lett volna, így két meglepő vereség is becsúszott, de ezzel szemben pedig hoztunk egy olyan meccset, amivel előzetesen nem kalkuláltunk. Összességében jó szezonunk volt. A játékunk elég szépen alakult az ősz folyamán, de természetesen még nagyon sokat kell dolgoznunk, hogy minden zökkenőmentesen működjön. A játékosok hozzáállása és edzésmunkája jó volt. Az edzés létszámunk is megfelelő volt (néha ugyan közbe szólt a „vírushelyzet”, de ez nem befolyásolta igazán az edzésmunkánkat).
A tavaszi szezonra egy hete, január 12-én kezdtük el a felkészülést. A csapatból 1 játékos távozott, 3 labdarúgó pedig az U15-ös csapattal kezdte el a felkészülést. Így jelenleg 18 fő az edzéslétszámunk.
A tavaszi bajnoki kezdésig több edzőmérkőzést is játszunk. Ezek időpontjai:
SOROKSÁR – VÁC VLSE                 január 23. (vasárnap) – 09:00 óra
GOLDBALL – VÁC VLSE                   január 26. (szerda) – 17:00 óra
GÖDÖLLŐ – VÁC VLSE                    január 29. (szombat) – 12:30 óra
BUDAÖRS – VÁC VLSE                   február 5 vagy 6. (szombat v. vasárnap)
BVSC – VÁC VLSE                           február 9. (szerda) – 17:30 óra
FŐNIX SE – VÁC VLSE                    február 13. (vasárnap) – 12:00 óra
UTE U14 „B” – VÁC VLSE                február 16. (szerda) – 17:00 óra (Megyeri út)
Az első bajnoki mérkőzés:
GLORIETT SE – VÁC VLSE             február 27. – 13:00 óra”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK