Nagy Gábor értékelése a 2021/22-es szezonról 2022 június 02Általános 845

Nagy Gábor, U14-es csapatunk edzője a következőképpen értékelte együttese szezonbeli teljesítményét:

A bajnokságban 28 bajnoki mérkőzésünk volt.
A mérlegünk: 18 győzelem – 4 döntetlen – 6 vereség, 130–33 a gólkülönbség. 58 pontot gyűjtöttünk, és ezzel a 4. helyen végeztünk.
Az első helyezett UDSE nagyon hamar ellépett a mezőnytől, de a 2–7. hely között nagyon kemény küzdelem folyt a dobogó második és harmadik helyéért.
Sajnos a rangadókat nem sikerült megnyernünk (tavasszal, a közvetlen riválisokkal döntetlent játszottunk idegenben), így a végén lecsúsztunk a dobogóról.
A legtöbb gólt a csapatból Lukács Bánk szerezte (31 találat). De, a többi játékos is szépen kivette a részét a gólszerzésből, összesen 18 játékos ért el találatot a szezonban.
Sok jó teljesítményt nyújtó játékos volt a csapatban, de akikkel szinte végig elégedett voltam: Kindricz Máté, Rácz Bendegúz, Gubik Milán, Réti Bálint, Lukács Bánk, Lázián Tamás és főleg tavasszal Bugyinszki Maxim és Vass László. Ők szinte minden mérkőzésen „hoztak egy jó átlagot”.
A csapat mérkőzéseken nyújtott teljesítményével is többé-kevésbé elégedett voltam.
Két olyan meccsünk volt, amelyeken nem tudtunk olyan teljesítményt nyújtani, mint ami várható lett volna, így becsúszott két olyan vereség (ősszel a Grund FC, míg tavasszal a Balassagyarmat ellen), ami a végelszámolásnál nagyon sokat jelentett. Összességében azonban jó szezonunk volt. A játékunk elég jól alakult szinte az egész bajnokságban, tavasszal a védekezésünk is szépen összeállt (ezt mutatja, hogy nagyon kevés gólt kaptunk). A játékosok hozzáállása és edzésmunkája jó volt, és az edzés létszámunkat is megfelelőnek találtam.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK