Mindkét csapatunk nyert, ezzel őszi bajnok 2018 november 30Általános 478

U-17 SZAC- Vác VLSE 0:10 (0:5) U-19 SZAC- Vác VLSE 0:1 (0:1) Véget ért az őszi...

U-17 SZAC- Vác VLSE 0:10 (0:5)
U-19 SZAC- Vác VLSE 0:1 (0:1)

Véget ért az őszi idény, melyet „idény” bajnokként zárt mindkét ifjúsági csapatunk. Vasárnak a SZAC vendégei voltunk Budapesten. Kissé csípős időben, de ragyogó napsütésben, műfüves játéktéren léptek pályára csapataink.

Az első mérkőzést az U-19 játszotta., amely rangadó volt. A SZAC ugyan negyedik a bajnokságban, de masszív szervezett, jó játékosokból álló csapat. Több játékosuk szerepel a felnőtt korosztályban, amely látszott is a játékukon. Rossz előjelekkel érkeztünk Pestszentlőrincre, meghatározó játékosaink között többen sérültek és eltiltottunk is volt. Ennek ellenére győzni jöttünk.
Az első félidőben óriási küzdelem volt a pályán. A csapatok szervezetten védekeztek, a kontrákra építettek. A 42. percben Pusztai jobb oldalról óriási gólt lőtt. A második félidőben többet birtokoltuk a labdát, több szabadrúgásunk adódott a 16-os mindkét oldalán és a szögletekben is jobban álltunk. Sajnos ezek a beadások nem jelentettek különösebb veszélyt az ellenfél kapujára, de mégis azon a térfélen volt többet a labda. Pécsi egy rossz mozdulat után megsérült, cseréli kellett. Az izgalmas rangadót így is megérdemelten nyerte csapatunk.

Az U-17 egy más mérkőzés volt. Csupán az volt a kérdés, hogy mennyit rúgunk. Nehéz valósághű tudósítást készíteni egy ilyen mérkőzésről, de a helyzeteket elő kellett készíteni és a gólokat be kellett rúgni…

Mindkét mérkőzést megtekintette Baranya István (sportigazgató) és Both József (szakmai igazgató).
Szép számú Szülői szurkolók elkísérték, bíztatták a csapatot. (Köszönjük!)

U-19
SZAC- Vác VLSE 0:1 (0:1)
Vác VLSE: Persel, Gálos, Nagy, Szenecei, Pusztai (Kádár), Tóth, Pécsi (Ruda), Szentesi, Lukács, Lami, Fári, Juhász(Juhász)
Góllövő: Pusztai
KOVÁCS PÉTER – edző : A mai győzelemmel – ami zsinórban a 10. volt –megérdemelten lett őszi bajnok a csapat. Gratulálok a Srácoknak, kemény munka és pozitív gondolkodás kellett ehhez a teljesítményhez.

U-17
SZAC- Vác VLSE 0:10 (0:5)
Vác VLSE: Fehér (Szaszovszki), Márkus (Balogh),Nagy, Szunács, Csipkés, Kakuk, Poholányi (Vén), Kovács (Gózon), Juhász, Ráduly, Kecskés (Virsinger)
Góllövő: Kakuk (5), Csipkés (2), Márkus, Szunács, Virsinger
BALOGH CSABA – edző: Motiváltan játszott a csapatom, a gólkülönbség nem volt túlzott és ez a mérkőzés méltó befejezése volt az ősznek

Gratulálunk!
Hajrá Vác VLSE!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK